W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

No i wiesz premierze Tusk, NFL  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 20:36, 14 Lip '26   Temat postu: No i wiesz premierze Tusk, NFL Odpowiedz z cytatem

No i grają te pojeby w stanach co nie ma wybrzeża i jebie im się w głowie że to jest pochwa kobieca a nie statek i jestem pewny że jest więcej takich
przypadków niż Riley Ried czy Madison Ivy, ja tylko tle mogę powiedzieć na ten temat, że powiniście również o tym porozmawiać bo oni się nigdy
do tego nie przyznadzą, wiesz ja już od początku powstania stanów zjednoczonych nazywam to, Stanami Zjednoczonymi Drugiego Kontyngentu inaczej
Stanami Zjednoczonymi Niepierworodnych.

Ja nie wiem premierze Tusk czy sam prezydent aktualny Trump nie był czasem Jumowany w przeszłości.

Dwunastym elementem tego zestawu jest bursztyn który mam na szyi.

Także wiesz premierze Tusk ja tam i tak nie chce do nich oficjalnie się wypowiadać bo musiałbym rozpoczynać, Szczochy, Szczochu albo Szmaty, Szmato tytularnie.

Do kobiety mówi się Szmato bo lepiej żeby ci umyła buty niż brała się za twojego penisa, ale widzicie jak to jest w USA, na odwrót.

Poza tym czy rozmawialiście już o morzu Betłońskim w Sejmie i prawie Mieszka do Tronu Indii i Pakistanu ?

Mieszko jest na 1 hrywnie, 10 PLN i 50 PLN.

Wedzonie nie dziedzicy, każdy widział Godzille w TW.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach