W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Dałem was dyskietyki, do roboty odrobić 800plus  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 14:47, 13 Lip '26   Temat postu: Dałem was dyskietyki, do roboty odrobić 800plus Odpowiedz z cytatem

Nie schizujcie o Jagodę, sprawdzcie sobie plik 614.jpg na moim chomikuj.pl
Niech wam mama kupic jeszcze malakser bosza taki z plastikiem do majonezu i tą taką wyciskarkę do cytrusów, najpierw wyciskasz cytrynę dajesz do malaksera potem dodajesz same żóltka(białka najlepiej dla kota albo na bezy, ale na bezy to trzeba piekarnik i tak bezy sie je z tym majonezem) i potem do tej wyciskarki wlewacie olej jak już nie ma tam soku z cytryny no i malakser się kręci i powoli powoli dolewać i się robi majonez, kabel od prądu jest piwnicy sprawdziłem jest tam kontakt na hali targowej, na bank jakiś Tudor Durg siedzi i kurwa pilnuje parkingu Smile, ale kurwa no cóż jak coś będzie sapał to mu powiedzcie niech se kurwa ubierze sukienkę księżniczki i zamkiemy go w wieży tego kościoła Farnego co ma być pomalowane na niebiesko. Może jest jakiś gay Hitler co będzie malował dach i wiecie zrobili nam Juma to możliwe że lubi.

No a teraz tak na poważnie, idzice tam nawet mu zapłaccie i jak już się zdecydujecie to ja wam napisze upoważnienie na prąd za darmo tam, to jest taka wakacyjna praca, za bilety MPK nie płaćcie do plecaka wam się zmieści malakser blender i sokowirówka, nawet jak zeta albo 10 zeta zarobicie dziennie to i tak sukces bo tam codziennie siedzą takie dziadki i oni tam mają dużo ciekawych rzeczy, dziadek wam umarł ale tam też możecie dużo jego znajomych i rodzinę spotkać, nic na szybko możecie ze mną pogadać to wam pokaże co i jak pojedziemy i wogule tam jest spoko klimat, nawet jak przyświrujecie to możecie wziąść telefon i jakoś pomóc tym dziadkom znaleźć inny rynek na ich rzeczy np. przez internet albo sobie kupice RasperryPi albo coś i postawcie sobie serwer taki, lepsze to niż siedzieć i grać w gry cały dzień, tam wam się nic nie stanie tam jest dużo osób, ja nie mam na to czasu bo 114 rotuje codziennie.

Na czym zarobicie, Olej Słonecznikowy Najlepszy do tego jest w Biedronce albo w Lidlu w promocji i po prostu ludzie mają sobie sami przynieść jajko i cytrynę i tak dalej.

Nie nie oglądam Sumo po chińsku nie ma, bo japonimsku(wszystkie gazy z tak zawnego Queef należą do Fujiwara Mietka Sagan ponoć) a po angielsku mi się nie chce.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach