W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Do Szwajcarów  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 23:00, 16 Lip '26   Temat postu: Do Szwajcarów Odpowiedz z cytatem

Żadne prawo Szwacjarskie zgodnie z prawem ziemi nie obowiązuje bez mojego podpisu.

Wiecie ja wam prądu nie odmówie ale wiecie po co ten akwedukt stoi do Freiburga tam co byłem na studiach, na tak zwany odjeb globalny, macie wodę i zamknijcie mordy, nie gwarantujemy wam prawa prądowego bo to jest praktycznie układ nerwowy, jak dla mnie to możecie zrobić FIREWALL wokół USA, nic dosłownie nic z tego nie ma tylko kurwa jakaś robota przeczkolanki i ci jeszcze za to nie płacą.

I zabijcie wkońcu tego psa saraceńskiego Budde Nathaniela de Rotschild, chuj mnie tam obchodzi co sobie te zjeby wymyśliły, sorry za wulgaryzmy ale taki już jest mój język Polski z racji na obracanie się pośród wojskowych rodów. On się kurwa odrodzi w sensie kolejny taki matoł, nie da rady wybić wszystkich węży a poza tym nie wolno.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach