Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:48, 16 Lip '26
Temat postu:
Wkurwia mnie ten naoczny debil, o wiele bardziej niż michalm. Michalm zasrywa pierdolnię - naoczny zjeb spamuje i śmieci na forum głównym .. Niemniejszy psychol niż michalm, tylko że ma 18 postów . JA się pytam- jakim kurwa cudem??? .. Michalm przynajmniej nie sra na forum głównym -jakieś szczątkowe poczucie przyzwoitości. A ten naoczny obwisły kutas jest totalnie bezwstydny, powinien mieć limit 1 posta i jeszcze dodatkowe cyferki dopierdolone do liczenia !!!
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 20:01, 16 Lip '26
Temat postu:
Hehe, misiekm musiał ci mocno za skórę zajść, że poszedłeś w liczenie cyferek, a jakbyś odpuścił to by mu się już dawno znudziło, a tak to go tylko dokarmiałeś.
odpisał coś sam sobie i w dodatku z tymi spacjami które tylko kloaka robi
jakby to jakiś losowy typ to KLOAKA by mu odpisał zaczeła by się dyskusja a tu typ coś napisał i spokój nie dyskutuje i nie spiera się sam z sobą
to oczywiste że to kloaka odkąd zobaczyłam tego posta
Wkurwia mnie ten naoczny debil, o wiele bardziej niż michalm. (....)
NicPonadto napisał:
oko jest spoko
mimo że znam wszelkie niuanse tego forum zajęło mi z 7 minut żeby rozkminić kogo kloaka może mieć na myśli mówiąc "naoczny debil" z początku myślałam że de99ial ale NicPonadto bez wahania WIE że kloakce chodzi o użytkownika oko
także kolejne zaoranie lewel hard random z neta wie co kloaka myśli
Wysłany: 23:04, 16 Lip '26
Temat postu:
LOL, a ty nie wiedziałaś?? Ręka do góry kto jeszcze nie wiedział kogo określam terminem "naoczny...." .. aha, tak jak myślałem - wszyscy to wiedzą ...tylko cweloza udaje niepełnosprytną _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 23:08, 16 Lip '26
Temat postu:
uehehhehhehe
- wygląda jak z tego filmu "Oni Żyją" ..
Cytat:
oko jest spoko
zachowuje się jak pryszcz na dupie
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
No i kolejna zagadka rozwiązana NicPonadto to kloaka, pomyliłam się tylko raz że panocek to kloaka ale panocek sam naśladował kloakę celowo przez pewien czas. Kloaka chory czub niedopierdolony z wieloma kontami, musisz debilu nauczyć się sam ze sobą kłócić !! jesteś przewidywalny jak kibel tylko do wysrania sie nadajesz, a nie do tworzenia nowych kont.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów