W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Mojrzesz celibat wojskowy Burder Taylor Swift  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 00:18, 18 Lip '26   Temat postu: Mojrzesz celibat wojskowy Burder Taylor Swift Odpowiedz z cytatem

Ale wiecie, ja myślę że król Wsiur III i jego brat Michael Bloomberg, powinni wrócić do Brukseli(zielone światło na wszystko) i zrobić to o czym marzą czyli otworzyć budrel Taylor Swift i te wszystkie klony tam prostytułować, lepsze to niż giełda niemowląt dla pedałów i pedofili co udają pedałów.
Każdy na to czeka, taka jest prawda, nie wiem kurwa posadzćie se śliwki albo coś, no chuj było mineło ja tego nie chce zabijać ale skoro już wam odjebało od pierdolenia owiec to co ja zrobię. Przestańcie mi spamować okolice takimi dziećmi tylko wybierzcie Dobrą Zmianę.
Ja na to nic nie poradzę nie chce tego zabijać ale wiecie na mnie nie liczcie poza tym w przypadku takiej masy surogackiej, jedynym lekiem jest pierdolenie tego nawet w czasie owulacji i to losowo tak żeby zniwelować jednolitość genetyczną. Te kobiety mają zakaz mnożenia w kolejną masę surogacką, nie wiem kurwa wy się bawicie w symulację rozpadu jądra atomu na podstawie komórki matczynej ? Ja pierdole, Order Dałna, oczywiście chłopcy z syndromem Dałna mają wjazd na mój koszt.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach