W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Drogi Rabine Schrudrich  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 18:44, 18 Lip '26   Temat postu: Drogi Rabine Schrudrich Odpowiedz z cytatem

Chce tylko zwrócić uwagę że legalność zawsze obniża koszty i nadaje tonu życiu obywateli miasta w szczególności miasta stołecznego, ja wiem że Warszawa się znacznie rozrosła ale nie wydaje mi się żeby legalność zmian terytorialnych była potwierdzona rodowo. Ja czekam na złożenie podpisu, nie nie mam zamiaru nikogo eksmitować tylko psy saraceńskie, np. słynny polsko filipiński streamet Pasut także ma problem z psem saraceńskim. Ja rozumiem jeszcze w bloku ale żeby w cudzym domu się paść, ja nawet nie wiem czy to jest w Warszawie, ale tak logicznie widze korelanty.
Czekam na kontakt i tak dalej, nie nie nie, nie mam zamiaru nikogo eksmitować ani mieszać się w sprawy urzędu miasta czy tam prezydenta/burmistrza(zarządcy chyba jest tak uniwersalnie) nie wiem ja wiem kto jest aktualnie prezydentem miasta stołecznego Rafał Trzaskowski, nie wiem nie mieszkałem tam długo i tak dalej, nie róbcie City of Warsaw i tak dalej.
Co do Rzeszowa i Krakowa nie wiem jak tam w Krakowie ale zauważyłem że tam gdzie są stare legalne granice miasta Rzeszów to jest mniej niedopałków od papierosów i trudniej je znaleźć poza śmietnikiem. jak dla mnie to to może być dosłownie nawet kod komputerowy jak w języku programowania Python bibliotek Turtle, nałożony na mapę topograficzną warszawy wyznaczający granice stolicy polski, zgodnie nawet z jakimiś tylko polskimi koordynatami na mapie, ważne żebym to w pełni zrozumiał.
Ja i tak będę nalegał na to.
Dodam jeszcze że to samo dotyczy innych rzeczy, jak naprzykład maszyn do szycia w moim przypadku. Rozmawiałem z technikiem włókiennictwa chyba włókiennictwa no wiecie technikum odzieżowe, to technik włókiennictwa, no wiadomo miała do mnie sporo pretensji i nawet nie doszliśmy do konsensusu bo 15 lat pracowała ponoć przy maszynie elektrycznej i co z tego że tam jeden KiloWolt czy tam trzy Kilowolty jak i tak bez legalności. Odrazu mówię to nie jest dużo pracy jak ktoś nie jest małostokowy i myślę że warto robić to co pogrzeb.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:14, 18 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zaśmiecaczu pierdolni, to nie jest miejsce na twoje chaotyczne ściany tekstu bez ładu i składu. Nikt tutaj (oprócz cwelozy) nie życzy sobie takich bohomazów.

wypad z tym spamem 🖕
Powrót do góry
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:36, 18 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

autorowi na dobranoc
https://www.youtube.com/shorts/MfJQAshE_2s?feature=share
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:58, 19 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
chaotyczne ściany tekstu
To są ściany płaczu Laughing
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:05, 19 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

michalm słoneczko pisz więcej ! bardzo lubię Cię czytać Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach