Wysłany: 11:47, 20 Lip '26
Temat postu: Sołtys Kielanówka Janusz Świder Tehhhhhhh |
|
|
|
No tyle mam do powiedzenia w jego sprawie, po co i jak co, po prostu niech sadzi gdzie chce pnącza oktanowe znane jako winorośl dającą winogrona na paliwa do wyścigów niziołków na stadionie Stali Hetmańskiej, po prostu pierwsza wizja quady typowe za duże, mogą być nawet i motory żużlowe albo nawet i trójkołowce, to jest tylko kwestia odlewu i prób i błedów, musicie zaprosić kilka osób z mengi Niziołek bo po prostu bez ich obecności nie opracujecie takich pojazdów, to nie jest system ogólnopolski a nawet nie wojewódzki, tylko po prostu eksperymentalny projekt resorsowo-polityczny w celu ewementalizacji obniżenia kosztów utrzymania społeczeństwa, niekoniecznie musi być tutaj globalnie ale po prostu, lepsze to niż WWE z Niziołkami, to jest tandeta ramię elastyczne o dłuższej długości zadaje mocniejsze ciosy.
//Asmongold, you haw to wisit I haw something for you.
Poza tym wydaje już dekrety stołeczne tutaj lokalnie pierwszy, rozcięcie siatki w okolicy żeby pies mi pilnował trawy, tj. miał swój ogród uporządkowany i działkę dziką, żadnego koszenia siana tam.
Poza tym i tak to osiedle jest moje.
Tylko wiecie nie ma tam żadnego nielegalnego handlowania, nie wolno tam jeść pizzy chyba że se zrobicie tam tą pizze nawet nie ma odgrzewania pizzy na ognisku tam i generalnie nie ma picia piwa, ani wina, jak chcecie to wódka 40% i obowiązkowo z dekorodo.
Tam w tej pakamerze to możecie sobie ustawić monitor jakiś panoramiczny i po prostu oglądać sport czy nawet jakiś pojebany serial codziennie tylko kabel no niestety musicie sobie kupić sami no i ze swojego ustępu.
_________________ Otto zboże
7597108105100116111110101 Boston area kode
NA obrazku nie ma KabbaIL
|
|