W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Co dalo mi to forum po latch siedzenia tu  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 82
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:37, 25 Sie '26   Temat postu: Co dalo mi to forum po latch siedzenia tu Odpowiedz z cytatem

MNIEJ NIŻ ZEROOOO, nikt nawet nie chce się spotkać pogadać na żywo stąd każdy sra w majty jakieś wirtualne romanse, kloaka zarobić na szachach też nie chce. Nie jesteście dla mnie nawet nauczycielami mimo że jesteście starymi piernikami, niczego się od was nie dowiedziałam. Stracony kurwa czas, koniec z przesiadywaniem na forum jak ostatni debil
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:14, 25 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nie jesteście dla mnie nawet nauczycielami

Przecież ty NIE PRZYSWAJASZ PRAWIE ŻADNEJ WIEDZY.
To, co inni chwytają w rok - tobie zajmuje pięć lat ..albo i dekadę. A to i tak są wyjątki, bo w 99% grochem o ścianę.
Zaimpregnowana na prawdę.
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:19, 25 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Frajerze tak bardzo ssiesz że niczego przez lata nie nauczyłeś młodszej kobiety bezużyteczny czub, nawet w szachach tylko obrażałeś
z takim kolesiem to do utylizacji do niczego sie nie nadaje
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:25, 25 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

próbowałem - ale nie stosowałaś się do cennych wskazówek. Ciebie trzeba traktować jak domowe zwierzę. Tylko tanie sztuczki: zamerdaj, zaszczekaj, leżeć.
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:27, 25 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nadeszła wreszcie pora definitywnie sie rozstać
od teraz sraj ze sobą
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:27, 25 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na początek sram ci na łeb. Adios muczaczos słomiana lalo.
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:33, 25 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie pytaj co dostałaś od forum - tylko co wniosłaś do forum (*?) ... No ty wniosłaś niestety tylko smród i stęchliznę.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:34, 25 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm Think Była niezła beczka śmiechu z piosenkami z jej tekstów Razz .. Myślę ze można to jej dać na plus Rolling Eyes
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:40, 25 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wniosła pupę
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:40, 26 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

*hehehe nawiązanie do słów JFK Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:00, 26 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Te, Pyszczek, a wiesz, że jak dwa króliki-samce siedzą w jednej klatce i osiągną dojrzałość płciową to często się biją między sobą. Im dłużej tak siedzą tym bójki są cięższe, tak, że nawet uszy sobie potrafią poobgryzać, albo oczy powydrapywać.
Samice jak siedzą w jednej klatce to na ogół są spokojne. Natomiast gdy w jednym kojcu obie urodzą młode króliczki, to wtedy jedna drugiej rozgrzebuje gniazdo, tak aby tamta nie miała swoich bachorków.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:06, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No te króliki to zachowują się jak ludzie no na tym forum sami samce i z pazurami zwłaszcza kloaka do każdego, z kobietami tak samo najlepiej się bawi/gada z dziewczynkami do 12 roku życia wtedy jest prawdziwa przyjaźń nie ma udawania, fajne zabawy potem wejdą w ten okres dojrzewania i biją się o chłopców, zaczynają się głupie śmieszki i ile dzieci zrobią i obrażają inne kobiety. Niestety hormony wszystko psują zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Chociaż chłopcy już przed okresem dojrzewania potrafią być popieprzeni ale kolejna dawka testosteronu w okresie dojrzewania jest nie do odratowania już i biją się nawet między sobą byle drama była.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:09, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zajebiście gdyby nie było tych jebanych hormonów i okresu dojrzewania bo potem to już równia pochyła, żeby każdy pozostał dzieckiem jaki świat byłby fajny. I samicom i samcom wtedy odwala.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:39, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hormonalni ekstrawertycy to w ogóle dramat, dzisiaj se poszłam na korki do jakiejś nawiedzonej baby a ta z uśmiechem na ustach mnie przywitała jakbyśmy się znały kuźwa. Ci ludzie mają gówno zamiast mózgu, rodzice są mega tępi nie kumają, że nawet nauczyciele uczą bo nic innego nie potrafią a nie że kochają obojętne bachory a dziewczyna uczennica wiadomo w chuj niezainteresowana korepetycjami 2 września jka nie miała jeszcze nawet matmy LOL, ale matka jak cieszy mordę nadgorliwe babsko do obcych ludzi tak cieszyć twarz to chyba jakiś odruch obronny jak pies ? czy co ? bo nie kumam, trzeba jebać prądem tych ludzi no ale kasiorka zawsze jest.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:48, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skąd baby to mają, że uśmiechają się i śmieją do obcych ludzi ? Nigdy tego nie kumałam, pierwszy raz widzę człowieka i mam udawać, że go w chuj lubię i nawiążemy znajomość do końca życia ? kuźwa już chyba obojętni ojcowie są mniej wnerwiający. Z każdym rokiem mam coraz mniej ochotę udawać, że lubię chodzić do tych ludzi i niby że nie robię tego dla pieniędzy tylko z pasji do obojętnych, niechętnych bachorów.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:06, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No wolałabym być jakimś hydraulikiem czy elektrykiem, ale ja niska jestem kurwa i mam mało siły do tego tam sami faceci, ale wolałabym to robić no cokolwiek innego niż uczenie bachorów jakaś naprawa maszyny to byłoby spoko. Kloaka to dopiero dziwoląg bachory woli uczyć a mógłby trzepać kasę jako elektryk jakiś piec naprawiać nie mieć szefa, mieć zlecenia cały czas, nie pierdolić się z ludźmi aż tak, brac kosmiczne kwoty, nie mieć współpracowników, mięśnie wyrabiać. SAME zalety nie to co uczenie bachorów
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:07, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sklej wary 😠
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:12, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ty NicPonadto tez jakiś frajer jesteś ? normalnego męskiego zawodu nie masz ? już Panocek lepszy z tym zabijaniem zwierząt niż kloaka uczy dzieci jak ostatnia ciota
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:37, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ty, kurwa cwelozo, jesteś fiskusem czy kanarem?

interesuje cię mój zawód?

a może moje konto i testament, też cie interesuje?
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:53, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ty stary piernik jesteś, że testament masz napisany Shocked ?
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:45, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

planujesz już swoją śmierć ? 80 latkowie na granicy i jacyś nieuleczalnie chorzy testamenty piszą raczej nie 40 nawet 50 latkowie
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:28, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
nauczyciele uczą bo nic innego nie potrafią
No to zgodnie z tą logiką ty powinnaś zostać nauczycielką Rolling Eyes

Cytat:
mam coraz mniej ochotę udawać, że lubię chodzić do tych ludzi i niby że nie robię tego dla pieniędzy tylko z pasji do obojętnych, niechętnych bachorów.
Aha, bo ty udajesz że robisz to z pasji (???) Eh? ..
Rozumiem , ktoś ci zasugerował że tak należy Think
..sztuczna inteligencja(?)
(-droga sztuczna inteligencjo, co mam udawać kiedy idę na korepetycje? .... -to naturalne pytanie, będzie dobrze jeśli udasz że robisz to z pasji..... -och dziękuję sztuczna inteligencjo, jesteś taka pomocna !!)
Och tak, tak, bo na pewno rodzice dzieciaków tego oczekują. Nawiedzonej idiotki. A nie na przykład skoncentrowanej na tym żeby po prostu przerobić materiał i tyle i nara... -tylko wariatki która "się pasjonuje" . uhmmm.

No to w takim razie jesteś jeszcze bardziej pojebana niż jakaś obca matka która udaje że się do ciebie ciebie uśmiecha Very Happy
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:50, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

SORRY , może coś się zmieniło od czasu kiedy ja udzielałem jakichś tam korepetycji .. ale kiedy ja to robiłem to NIGDY NAWET NIE ZAWRACAŁEM SOBIE GŁOWY TYM CO MYŚLI RODZIC. Byłem po prostu kimś kto wie - a głupi dzieciak nie wie. Rodzic też był głupi - bo też nie wie i nie potrafi nauczyć własnego dzieciaka. I z tej pozycji startujemy. Więc potrzebuje kogoś takiego jak ja- który wie. I tyle . żadna filozofia. Przychodziłem tam sprawić żeby dzieciak coś zakumał ... taka robota.. A nie żadna "pasja" do nauczania. I wogóle mi nawet przez myśl nie przeszło zastanawiać się jak tą całą kwestię widzą rodzice - gówno mnie obchodziło jak oni to widzą . Zatrudniają mnie na godzinę - BO WIEM COŚ CZEGO ANI ONI ANI ICH DZIECIAK NIE ROZUMIE, I TYLKO DLATEGO .. A ja za swój czas (że mu łaskawie spróbuję wyjaśnić ) chcę jakąś tam kasę. I tyle . i nara. A co oni mają w głowie ponadto, albo też dzieciak co ma w głowie ponadto - nawet o tym nie myślałem Laughing
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:53, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bycie nauczycielem, korepetytorem to gówno zawód który nic nie wnosi dlaczego nie jesteś hydraulikiem, elektrykiem itd pytam to są prawdziwe zawody jakbym była facetem to raz dwa bym taki wybrała a nie ciotowanie całeczek
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:59, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
SORRY , może coś się zmieniło od czasu kiedy ja udzielałem jakichś tam korepetycji .. ale kiedy ja to robiłem to NIGDY NAWET NIE ZAWRACAŁEM SOBIE GŁOWY TYM CO MYŚLI RODZIC. Byłem po prostu kimś kto wie - a głupi dzieciak nie wie. Rodzic też był głupi - bo też nie wie i nie potrafi nauczyć własnego dzieciaka. I z tej pozycji startujemy. Więc potrzebuje kogoś takiego jak ja- który wie. I tyle . żadna filozofia. Przychodziłem tam sprawić żeby dzieciak coś zakumał ... taka robota.. A nie żadna "pasja" do nauczania. I wogóle mi nawet przez myśl nie przeszło zastanawiać się jak tą całą kwestię widzą rodzice - gówno mnie obchodziło jak oni to widzą . Zatrudniają mnie na godzinę - BO WIEM COŚ CZEGO ANI ONI ANI ICH DZIECIAK NIE ROZUMIE, I TYLKO DLATEGO .. A ja za swój czas (że mu łaskawie spróbuję wyjaśnić ) chcę jakąś tam kasę. I tyle . i nara. A co oni mają w głowie ponadto, albo też dzieciak co ma w głowie ponadto - nawet o tym nie myślałem Laughing
No i prawidłowo, nie ma nawet o czym gadać. ................A ta nawiedzona EMO-PATUSIARA robi z tego jakąś pierdoloną EMO-EPOPEJĘ Shocked Laughing
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach