Wysłany: 20:20, 01 Cze '26
Temat postu: Kraj Izrael to derywatywa buddyzmu
Aktualnie
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
viewtopic.php?t=33598 _________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
Jak dziala Budda napisze wam to po,
Najpierw musisz zjeść węża i wyzbyć się podstaw moralnych.
Najpierw musisz ukraść pierwszy milion {czyli to zboże z egiptu}
Potem się rozwijasz { Czyli liżesz dupę wszystkim i nakazujesz się dzielić}
Potem odwiedzasz inny kraj i prowadzić messerkę czyli zmieniasz kulturę pisma {np. C zamiast K w rzymskim systemie liczbowym}
Ewentualnie możesz nadbudować czyjąść własność {np. Lao na paszczie Zahringera w Rzeszowie, jeszcze hamskie na maksa bo sojusznika symbol}
Przejmujesz władze w kraju i prowadzić kanibalizację na władcy albo właścicielu{Rzym, Paryż}
Ubierasz wszystkich w pedalskie stroje że wyglądają jak kobiety bo mają krawat na głowie, obrazek jest na paltalku to tłumaczący.
Tego można masę napisać, robi niby blichtr a wszystko nielegalnie i syf a we własnym w kraju w Indiach to jest takim debilem że trzeba tam katolicyzm wprowadzić bo ja z nim na zgodę niestety już pójść nie mogę.
Oddawać Amerikan Tabakko i British Tabakko jak nie wysyłacie kasy, tytoń rósł na Mahatanie a to była moje wyspa jak to znalazłęm. Oni kurwa nawet zapałek nie mieli, tylko daltego Bloomberg moją starą punką żeby mnie okłamywać na ten temat.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
Chyba czas zajebać kloca przy drodze Izrael
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów